| Statii | |
|
+16Mirella Kat Allegro cute_n_gorgeous dobrovesta lanadd Morgana Ice princess Rady vilenceto_99 Irra_Adams Elfaria hrisi_plamenova *MAGic diable* Vania marie 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Tue 30 May - 15:33 | |
| Даааа, съгласна съм стига тя да има време да разкаже. Всъщност тя посещава българските теми във форума, така че може да види това съобщение. Ако не - може да я питаме | |
|
| |
vilenceto_99 AM fan novice
Number of posts : 34 Residence : Goce Delchev Registration date : 2006-05-14
| Subject: Re: Statii Tue 30 May - 16:14 | |
| Да супер ще е ако Лера ни разкаже за срещата си с Максим!А забравих да спомена в книгата за гости и това,ч е Алби каза, че Лерка е научила бълг.език заради тях! | |
|
| |
Rady AM in love
Number of posts : 176 Age : 40 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-04-08
| Subject: Re: Statii Tue 30 May - 21:24 | |
| Частта, където са говорили за форума съм я изпуснала изглежда... Мерси за информацията!!! Да, ще бъде много хубаво Лерка да ни разкаже за срещата си с Макс цунки!!! | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Wed 31 May - 10:09 | |
| Писах в гестбука за това, искам и тук да се оплача Сутринта ходих до Централна поща - Пловдив да видя дали имат от пощенските пликове с Албенка и Макс - нямаше естествено. Питах първо на едно място, където продаваха пликове и марки, там жената ме изгледа супер странно Каза ми да ида на гише Писма, отивам аз там и пак питам, пак ме гледат леко странно и ме пращат във Филателния магазин, защото такива колекционерски серии се продавали там. Отивам вече с надеждата, че там не може да няма. Като попитах обаче пак нямаха изобщо не били получавали и сигурно нямало да получат, защото била стара серия и сигурно е останала само в София. На всичкото отгоре заради това обикялане закъснях малко за работа, добре, че шефовете ги нямаше. Ваня е много много тъжна | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Wed 31 May - 14:50 | |
| Ох Ваня съжалявам, че си тъжна Знаеш ли може би тези пликове изобщо не са се разпространявали в пощите или надруги места(нали в статията пишеше нещо от сорта:Албена и Максим изпращат автографи по света в пликове с техните лица) Така, че може и в София да не са ги пуснали! (писах това и в гестбука) | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Wed 31 May - 15:13 | |
| Възможно е, защото жената във въпросния Филателен магазин провери в някакви списания, по-скоро каталози на издаваните пликове и там нямаше такива. Ама тогава откъде да ги намерим! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Wed 7 Jun - 13:29 | |
| Знаете ли дали книгата е излязла? Някой случайно да я е виждал по книжарниците? | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
Number of posts : 305 Residence : BG Registration date : 2006-04-07
| Subject: Re: Statii Wed 7 Jun - 15:01 | |
| Ваня, наскоро бях по Славейков и гледах специално, но я нямаше. Нямам и представа кога ще излезе, но веднага ще я купя! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Wed 7 Jun - 15:33 | |
| Елфария, ако я видиш, съобщи веднага, моля те за да гледам и аз. Предполагам, че първо ще излезе в София. Ох, дано да успея да си я купя, откакто разбрах, че ще излиза, съм си заделила специален фонд КНИГА (хаха) и я чакам с нетърпение. Дано не стане като с пликовете - изобщо да не стигне до Пловдив. | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Statii Wed 7 Jun - 23:20 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Fri 9 Jun - 12:11 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Fri 9 Jun - 12:13 | |
| Непременно ще ти кажем Уж книгата щеше да излиза в края на май, а пък ... хм... май месец малко поотмина дано наистина е скоро! Чао! | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Fri 9 Jun - 12:43 | |
| А между другото Лерка не е писала отдавна нито тук нито в гестбука!Някой знаели защо?(знам, че не е по темата, но незнаех къде да го напиша) | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Fri 9 Jun - 13:38 | |
| | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Statii Fri 9 Jun - 16:22 | |
| Милички, тук съм.. но.. наистина много съм заета ще ви напиша.. скооорроооо! Трябва да знаете че много ви обичам, българитттеееее!!!!!!!!!! :<33: | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Sat 10 Jun - 16:19 | |
| Здравей, Лерка!Много се радвам,че намери време да напишеш няколко реда. Ти сигурно пишеш в темите на английски, но аз не знам английски и затова мненията в тези теми немога да ги чета. Поздрави на всички, обичкам ви и ви целувам! :<33: | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Statii Mon 12 Jun - 21:44 | |
| Здравейте отново! :<33: Ах.. извинявайте, моля че няма да ви пиша често скоро.. просто обикновено нямам много време да напиша нещо във форума, и на мен ми е по-лесно да пиша на английски отколкото на български.. малко ми е мъчно за това.. но аз говоря английски от толкова време и знам го така добре вече, че мога да говоря и да не се замислям. А за български не мога да го кажа още.. трябва да имам повече практика.. а за да имам повече практика, трбява да имам повече време. Хихи.. ами аз имам изпитите в универвитета сега. Хайде сега ще говоря за по-приятни неща! Първо, много ти благодаря, миличка Вили за разказът ти за предаване!! :<33: :<33: :<33: Много ми беше приятно и много ме ласкае това, че Албена каза нещо за мен.. Това е невероятно приятна изненада.. А за срещтата ми с Макс.. не знам, наистина не знам какво да ви разкажа. Срещнахме на улицата.. и отидахме в едно кафене Но.. понеже трябва да слабеем с него малко (защото спортът го изисква ) не ядохме. Той ми разказа за шоуто, за ангажиментите си, ами.. за всичко.. каза че много обича Хаммерът си! Сме говорили и за книгата. Но тя все още не е готова, защото автор (отколкото разбрах това не е Албена и Максим които са авторите.. те само помогат с информацията, интервюта, снимки и всичко които трябва.) иска да вземе още няколко интервю със звезди на фигурното пързаляне за Алби и Макс. Хайде какво искате да знаете?))) Питайте! | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Statii Mon 12 Jun - 22:38 | |
| Лерка, първо много успех на изпитите - знаем, че ще се справиш! Just do it Второ - благодаря, че ни споделяш толкова интересна информация - много е вълнуващо при положение, че не съм чувала за Алби и Макс нищо по телевизията от 2-3 седмици... и това ме натъжава. Трето - от къде ти е аватара?! Страхотна снимка! Може ли да дадеш линк да си я имам! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Tue 13 Jun - 9:54 | |
| Здравей, Лерка, благодаря, че намираш време и за нас :<33: :<33: Знам колко си заета сега и ти пожелавам успех на изпитите - знам, че ще се справиш. Виж, не се притеснявай за твоя български - много добре говориш И ти благодаря за хубавите неща, които правиш за форума - нови емотикончета и т.н. Целувки на всички! | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Tue 13 Jun - 14:00 | |
| Лерка, успех на изпитите и от мен!Всички ти стискаме палци и знаем, че ще се справиш! | |
|
| |
Ice princess AM bg team
Number of posts : 11 Age : 32 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Tue 13 Jun - 16:46 | |
| È àç èìàì èçïèòè - äðóãèÿ ïîíåäåëíèê è ïåòúê. Ëåðà, óñïåõ. | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Tue 13 Jun - 16:56 | |
| Пиши на латиница, please пак не се чете | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Wed 14 Jun - 18:08 | |
| Здравейте!Видяхте ли в гестбука, Лерка е сложила снимка на въпросните пликове!(пиша тук защото може не всички да четете там)Аз бих казала, че наистина не е кой знае какво. Вие кака мислите? | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 15 Jun - 18:13 | |
| Да, видях ги и там писах отговор. Наистина не са кой знае какво, но пък ми се искаше да си имам няколко | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Thu 15 Jun - 20:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Statii | |
| |
|