Amour & Magie forum!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Amour & Magie forum!!

Forum of and for Albena and Max's friends and fans :))

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Statii

Go down 
+16
Mirella
Kat
Allegro
cute_n_gorgeous
dobrovesta
lanadd
Morgana
Ice princess
Rady
vilenceto_99
Irra_Adams
Elfaria
hrisi_plamenova
*MAGic diable*
Vania
marie
20 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
Ice princess
AM bg team
AM bg team
Ice princess

Number of posts : 11
Residence : Bulgaria
Registration date : 2006-03-27

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeWed 5 Jul - 23:13

Da be, i az sam ia 4ela taia statia o6te otdavna! Ama to kakvo da se o4akvame ot jalti presi?!? Te samo si izmisliat!!! Mnogo mi e gadni kato slagat ne6ta v kavi4ki uj 4e Albi i Max gi bili kazali! Kak ne!
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Number of posts : 4637

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 6 Jul - 9:56

hrisi_plamenova wrote:
Момичета , истате ли да се посмеете малко. Попаднах на една статия за сладурите в стар жълт вестинк-17 март 2006г.
...
Повече глупости и лъжи не съм чела. Може да има грам истина в това, че са били разочаровани и са мислили да се откажат, но категорично не знам да са го казали някъде. Да не говорим за другото.

Не знаех за тази статия Evil or Very Mad ... надявах се жълтите вестници да са оставили на мира поне Албенка и Макс Rolling Eyes Това за участието на следващата олимпиада е абсурдно, изобщо не вярвам да са го казали, по-скоро някой "журналист" (умишлено слагам кавички) си е поукрасил доста някакъв материал от другаде, защото не ми се вярва те да дадат интервю за жълт вестник nooo
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 17 Jul - 10:56

Някакви новини за книгата? Още ли не е излязла Crying or Very sad ?
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 10 Aug - 14:30

Здравейте!
Понеже някои от българите може би не посещават английската част на форума, ще ви кажа накратко какво каза Лерка ( Hey! ) за Албена и Макс. Всъщност не че е нещо конкретно - засега няма важни новини, освен че още не са избрали със сигурност музиката за волната Crying or Very sad Или поне така беше до миналата седмица.

Лерка, ако има нещо ново и ти нямаш време или възможност да го напишеш и тук, нали може аз да свърша тази работа :wink: :dube:

Целувки!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Back to top Go down
*MAGic diable*
AM crazy admin
AM crazy admin
*MAGic diable*

Number of posts : 4178
Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3
Registration date : 2006-03-25

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 10 Aug - 14:36

Vania wrote:
Лерка, ако има нещо ново и ти нямаш време или възможност да го напишеш и тук, нали може аз да свърша тази работа :wink: :dube:

Целувки!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Разбира се, миличка! Kisssssssssss Би било просто супер! Наистина! Така че много ти благодаря за това, че пишеш всички новини тук на български защото аз.. Embarassed аз понякога и не мисля за това Embarassed извинявайте хора Embarassed Embarassed Embarassed много лоше е от моята страна, но... ние имаме Ваня! Razz Bravo! :<33: :stari: zvet :stari: zvet :stari: zvet :stari: zvet :stari: zvet :stari: zvet :stari:
Back to top Go down
http://albena-maxim.narod.ru
vilenceto_99
AM fan novice
AM fan novice
vilenceto_99

Number of posts : 34
Residence : Goce Delchev
Registration date : 2006-05-14

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeWed 16 Aug - 18:47

Zdraveite na vsi4ki!Izvinqvaite 4e otdavna ne sam pose6tavala foruma. Sorry.. Vanq,iskam da ti kaja 4e az li4no 6te sam ti mnogo blagodarna ako prerazkazva6 po interesnoto ot angliiskata 4ast na foruma.Celuvki ot men! :kiss: :kiss: :kiss:
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 17 Aug - 10:07

vilenceto_99 wrote:
Vanq,iskam da ti kaja 4e az li4no 6te sam ti mnogo blagodarna ako prerazkazva6 po interesnoto ot angliiskata 4ast na foruma.Celuvki ot men! :kiss: :kiss: :kiss:

Здравей, Вили!
Непременно ще ви казвам, ако има нещо интересно, но засега няма новини. А, всъщност има, но не е 100% сигурно - Албена и Максим са поканени да участват в някакво ice show в Корея, но не знам дали са приели поканата и дали ще участват.

Чао!
bg1 bg1 bg1
Back to top Go down
vilenceto_99
AM fan novice
AM fan novice
vilenceto_99

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 17 Aug - 10:44

Tova ne e po temata no ni6to da te pitam Vanq,razbra li kakvo e stanalo s drugiq forum? Question Question Question
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 17 Aug - 10:49

vilenceto_99 wrote:
Tova ne e po temata no ni6to da te pitam Vanq,razbra li kakvo e stanalo s drugiq forum? Question Question Question

И аз щях същото да питам shocked от 2 седмици не мога да вляза в него nooo
Back to top Go down
vilenceto_99
AM fan novice
AM fan novice
vilenceto_99

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 17 Aug - 12:15

Ami az pisah pismo na Irra i tq mi kaza 4e Eli kazala,4e ne6to e stanalo i e dalo nqkakva gre6ka i nqma da moje da vlizame pove4e vav forum. Crying or Very sad Az misleh 4e ti moje da znae6 ne6to pove4e.Ina4e Eli 6te napravi nov forum dano da e po skoro.
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 17 Aug - 12:24

Да, и аз като пробвах да влизам, ми даваше грешка. Дано наистина направи нов.

Поздрави!
Back to top Go down
vilenceto_99
AM fan novice
AM fan novice
vilenceto_99

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeFri 18 Aug - 23:06

Az pak iz4ezvam za edna sedmica!6te hodq v Blagoevgrad na gosti.Vanq ,ako ima ne6to interesno pi6i da ne ni zabravi6! :wink: 4ao za sega i do skoro :surce: :surce: :surce: :kiss: :kiss: :kiss:
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 21 Aug - 9:44

Новото е, хм, една политическа новина за Албена и Макс Erm.. В един вестник прочетох, относно президентските избори, че Албена и Макс са сред тези,които подкрепят Георги Първанов за нов мандат. Имаше един списък с доста известни личности и те бяха в него. Дано само не злоупотребяват с имената им. Ayayay!

Това е засега. Приятно изкарване в Благоевград Rose Rose

Чао!
Back to top Go down
Irra_Adams
AM bg team
AM bg team
Irra_Adams

Number of posts : 105
Residence : Plovdiv, Bulgaria

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 21 Aug - 10:38

Оставам с впечатлението, че Албена и Макс си тачат г-н Първанов, много хубави работи са казвали за него. Smile Миналата седмица четох нещо друго за Албенка и Макс: две от най-известните имена в латиноамериканските танци ще им помагат за тангото. Това са Шандор и Париса и ще бъдат в Ню Арк с тях една седмица. Шандор е роден в Буенос Айрес и е участвал в театрални и тв постановки по цял свят, номиниран е за най-добра хореография през 1997, танцувал е във филм за Марлене Дитрих. Париса е от Франция, но живее в Сан Фнрациско с Шандор, семейство са от миналата година. Тя е била учител на Антонио Бандерас. Семейството е участвало и в шоута на Дженифър Лопез. Шандор и Париса ще помагат и на Грегъри и Петухов.
Не следя много редовно англ част от форума, само понякога, и не знам дали се е споменавало за това и реших да го напиша. Smile
И още нещо, което не знам дали е споменавано: http://www.vivatel.bg/bg/download.php?cat=3 картинки, анимации, реални мелодии, теми за GSM, видео Razz
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 21 Aug - 11:00

Irra wrote:
Миналата седмица четох нещо друго за Албенка и Макс: две от най-известните имена в латиноамериканските танци ще им помагат за тангото. Това са Шандор и Париса и ще бъдат в Ню Арк с тях една седмица. Шандор е роден в Буенос Айрес и е участвал в театрални и тв постановки по цял свят, номиниран е за най-добра хореография през 1997, танцувал е във филм за Марлене Дитрих. Париса е от Франция, но живее в Сан Фнрациско с Шандор, семейство са от миналата година. Тя е била учител на Антонио Бандерас. Семейството е участвало и в шоута на Дженифър Лопез. Шандор и Париса ще помагат и на Грегъри и Петухов.
Не следя много редовно англ част от форума, само понякога, и не знам дали се е споменавало за това и реших да го напиша. Smile

Ира, мерси за информацията. Мисля, че не е споменавано - нали нямаш нищо против да го напиша и там :blush2:

Irra wrote:
И още нещо, което не знам дали е споменавано: http://www.vivatel.bg/bg/download.php?cat=3 картинки, анимации, реални мелодии, теми за GSM, видео Razz

Ааааааааааах, защо не съм абонат на Вивател Weep Weep
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 21 Aug - 14:34

Малко съм извън темата Embarassed , но искам да ви питам - някой случайно виждал ли е в сайтове за картинки и мелодии за gsm-и, да има Адажиото. И освен fresh.bg и firegsm.com може ли да ми кажете други такива подобни?
Много исках да си сваля на телефона някои мелодии, на които са танцували Албенка и Макс, но открих само You're beautiful в сайта на Мтел, и то тя звучи ужасно на телефона :disap:

Чао!
Back to top Go down
vilenceto_99
AM fan novice
AM fan novice
vilenceto_99

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeSat 26 Aug - 13:16

Zdraveite!Ve4e sam si tuk ne ne za dalgo v ponedelnik 6te hodq na gosti na Vanq v Plovdiv Laughing no tam 6te sam samo 1-2 dena.A otnosno Georgi Parvanov i Albi i Maks az sa6to 4etoh nqkade za tova 4e te go podkrepqt samo dano ne izpolzvat imenata ima za agitaciq.Vanq,az ne sam 4uvala drugi takiva saitove trqbva da porazpitam nqkoi dali znae.Celuvki ot men!!!
Back to top Go down
Irra_Adams
AM bg team
AM bg team
Irra_Adams

Number of posts : 105
Residence : Plovdiv, Bulgaria

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeSat 26 Aug - 16:35

Ваня, качих си част от Адажио на телефона и част от Адажио на Лара Фабиан, както ти казах, че ще опитам. Мисля, че се получи добре. Razz
И още нещо: за Avon Албена и Макс са казали по повод кампамията "От любов към живота": Независимо от това какво правим и с какво се занимаваме - спортисти, инженери, икономисти - всички сме еднакви пред проблем като рака на гардата. Най-важното в борбата с тази фатална болест е да се подкрепяме без да пестим усилия, защото заедно можем да я победим.
Аз мога само да кажа "Браво!" и че наистина подкрепата и говоренето за проблема са много важни! Има и изказвания на Мария Илиева, Ива Екимова, Нина Хаджийска (същите, които бяха в "Имаш поща") и много сладка снимка на всичките. https://2img.net/h/i57.photobucket.com/albums/g216/Irra_x/Picture1.jpg
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 28 Aug - 10:13

vilenceto_99 wrote:
Zdraveite!Ve4e sam si tuk ne ne za dalgo v ponedelnik 6te hodq na gosti na Vanq v Plovdiv

Na men li Very Happy ili na druga Vania :mdr: hehe.
:kataus: :kataus: :kataus:
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeMon 28 Aug - 10:14

Снимката наистина е хубава - благодаря, Ира!
:3<>3:
Back to top Go down
Elfaria
AM bg sorceress
Elfaria

Number of posts : 305
Residence : BG
Registration date : 2006-04-07

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeTue 29 Aug - 10:30

Хохохо и бутилка с ром!

Прибрах се от 2месечно море и ми е ужасно приятно да ви видя всичките!

Наистина вивател ще ме накарат да им стана абонат! Smile

И да - имам не точно новина.. но по-скоро информация свързана с Алби и Макс.

Тъй като почти цялото ми лято изкарах в Царево, а там чичо ми е кмет, говорих с него за Албенка и Макс. Той каза, че възнамерявал да ги прави почетни граждани на Царево. Дано да стане! Всъщност тяхната връзка с този град е бащата на Албенка, чиято къща разбрах къде се намира! Много сладко малко бяло къщенце (в сравнение с другите огромни грандомански палати) - с разкошен двор! За съжаление нямаше никъде звънец и не можах да говоря с него. Поне взех адреса му и ще мога най-сетне да им изпратя Гимназето... ех Smile

Та, такива ми ти морски истории!

Прегръщам ви! : cheers
Back to top Go down
http://www.elfaria.deviantart.com
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeTue 29 Aug - 10:48

Елфарияяя, здравей! :dube: Чудех се къде се изгуби :kataus: Уау, два месеца на море, сигурно си почерняла като негърче :kataus:

Много ти благодаря за информацията за Албенка и Макс! Наистина заслужават да станат почетни граждани! :cheer: И много мило, че ще предадеш на бащата на Алби статията ти - убедена съм, че много ще му хареса. Alby & Max!!

Целувки и чао!
Back to top Go down
Elfaria
AM bg sorceress
Elfaria

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 31 Aug - 13:52

Ваничка! Много се радвам да те чуя! Някой ден определено трябва да се съберем всички фенове в София... ама трябва и да сме сериозни! Wink

Надявам се и твоето лято да е било забавно!

Прегръщам те!
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 31 Aug - 14:05

Ооо, аз съм много сериозна :kataus: щом е за събиране Smile Много ще се радвам да се съберем повечко от нас, да се запознаем "на живо".

Какво да ти кажа за моето лято :disap: имах само 2 седмици отпуска и тя свърши преди около месец, много кратка ми се стори... Ходих за няколко дни на море, малко на планина, поотпочинах си горе-долу :blush2:

Елфария, ти като ходиш до София, не си ли виждала книгата случайно? Всеки ден минавам покрай две книжарници и сигурно ме запомниха вече Erm.. Уж трябваше да излиза в края на май, после юли ... ама коя година Erm.. :wink:

Чао!
Back to top Go down
Elfaria
AM bg sorceress
Elfaria

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitimeThu 31 Aug - 18:56

Ваничка, значи за книгата - ще ходя в събота - ще погледна на Славейков задължително.... Ама ако излезе мисля, че ще се вдигне повечко шум.

Иначе море+планина=супер добра комбинация Smile

Две седмици - ама кой ти ги дава?! Smile

Хайде поздрави и в събота вечерта живот и здраве ще кажа какво съм видяла Wink
Back to top Go down
Sponsored content

Statii - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Statii   Statii - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Statii
Back to top 
Page 5 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next