| Statii | |
|
+16Mirella Kat Allegro cute_n_gorgeous dobrovesta lanadd Morgana Ice princess Rady vilenceto_99 Irra_Adams Elfaria hrisi_plamenova *MAGic diable* Vania marie 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Ice princess AM bg team
Number of posts : 11 Age : 32 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Wed 5 Jul - 23:13 | |
| Da be, i az sam ia 4ela taia statia o6te otdavna! Ama to kakvo da se o4akvame ot jalti presi?!? Te samo si izmisliat!!! Mnogo mi e gadni kato slagat ne6ta v kavi4ki uj 4e Albi i Max gi bili kazali! Kak ne! | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Thu 6 Jul - 9:56 | |
| - hrisi_plamenova wrote:
- Момичета , истате ли да се посмеете малко. Попаднах на една статия за сладурите в стар жълт вестинк-17 март 2006г.
... Повече глупости и лъжи не съм чела. Може да има грам истина в това, че са били разочаровани и са мислили да се откажат, но категорично не знам да са го казали някъде. Да не говорим за другото. Не знаех за тази статия ... надявах се жълтите вестници да са оставили на мира поне Албенка и Макс Това за участието на следващата олимпиада е абсурдно, изобщо не вярвам да са го казали, по-скоро някой "журналист" (умишлено слагам кавички) си е поукрасил доста някакъв материал от другаде, защото не ми се вярва те да дадат интервю за жълт вестник | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Mon 17 Jul - 10:56 | |
| Някакви новини за книгата? Още ли не е излязла ? | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 10 Aug - 14:30 | |
| Здравейте! Понеже някои от българите може би не посещават английската част на форума, ще ви кажа накратко какво каза Лерка ( ) за Албена и Макс. Всъщност не че е нещо конкретно - засега няма важни новини, освен че още не са избрали със сигурност музиката за волната Или поне така беше до миналата седмица. Лерка, ако има нещо ново и ти нямаш време или възможност да го напишеш и тук, нали може аз да свърша тази работа Целувки! | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Statii Thu 10 Aug - 14:36 | |
| | |
|
| |
vilenceto_99 AM fan novice
Number of posts : 34 Residence : Goce Delchev Registration date : 2006-05-14
| Subject: Re: Statii Wed 16 Aug - 18:47 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 17 Aug - 10:07 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Thu 17 Aug - 10:44 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 17 Aug - 10:49 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Thu 17 Aug - 12:15 | |
| Ami az pisah pismo na Irra i tq mi kaza 4e Eli kazala,4e ne6to e stanalo i e dalo nqkakva gre6ka i nqma da moje da vlizame pove4e vav forum. Az misleh 4e ti moje da znae6 ne6to pove4e.Ina4e Eli 6te napravi nov forum dano da e po skoro. | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 17 Aug - 12:24 | |
| Да, и аз като пробвах да влизам, ми даваше грешка. Дано наистина направи нов.
Поздрави! | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Fri 18 Aug - 23:06 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Mon 21 Aug - 9:44 | |
| Новото е, хм, една политическа новина за Албена и Макс В един вестник прочетох, относно президентските избори, че Албена и Макс са сред тези,които подкрепят Георги Първанов за нов мандат. Имаше един списък с доста известни личности и те бяха в него. Дано само не злоупотребяват с имената им. Това е засега. Приятно изкарване в Благоевград Чао! | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Mon 21 Aug - 10:38 | |
| Оставам с впечатлението, че Албена и Макс си тачат г-н Първанов, много хубави работи са казвали за него. Миналата седмица четох нещо друго за Албенка и Макс: две от най-известните имена в латиноамериканските танци ще им помагат за тангото. Това са Шандор и Париса и ще бъдат в Ню Арк с тях една седмица. Шандор е роден в Буенос Айрес и е участвал в театрални и тв постановки по цял свят, номиниран е за най-добра хореография през 1997, танцувал е във филм за Марлене Дитрих. Париса е от Франция, но живее в Сан Фнрациско с Шандор, семейство са от миналата година. Тя е била учител на Антонио Бандерас. Семейството е участвало и в шоута на Дженифър Лопез. Шандор и Париса ще помагат и на Грегъри и Петухов. Не следя много редовно англ част от форума, само понякога, и не знам дали се е споменавало за това и реших да го напиша. И още нещо, което не знам дали е споменавано: http://www.vivatel.bg/bg/download.php?cat=3 картинки, анимации, реални мелодии, теми за GSM, видео | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Mon 21 Aug - 11:00 | |
| - Irra wrote:
- Миналата седмица четох нещо друго за Албенка и Макс: две от най-известните имена в латиноамериканските танци ще им помагат за тангото. Това са Шандор и Париса и ще бъдат в Ню Арк с тях една седмица. Шандор е роден в Буенос Айрес и е участвал в театрални и тв постановки по цял свят, номиниран е за най-добра хореография през 1997, танцувал е във филм за Марлене Дитрих. Париса е от Франция, но живее в Сан Фнрациско с Шандор, семейство са от миналата година. Тя е била учител на Антонио Бандерас. Семейството е участвало и в шоута на Дженифър Лопез. Шандор и Париса ще помагат и на Грегъри и Петухов.
Не следя много редовно англ част от форума, само понякога, и не знам дали се е споменавало за това и реших да го напиша. Ира, мерси за информацията. Мисля, че не е споменавано - нали нямаш нищо против да го напиша и там - Irra wrote:
- И още нещо, което не знам дали е споменавано: http://www.vivatel.bg/bg/download.php?cat=3 картинки, анимации, реални мелодии, теми за GSM, видео
Ааааааааааах, защо не съм абонат на Вивател | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Mon 21 Aug - 14:34 | |
| Малко съм извън темата , но искам да ви питам - някой случайно виждал ли е в сайтове за картинки и мелодии за gsm-и, да има Адажиото. И освен fresh.bg и firegsm.com може ли да ми кажете други такива подобни? Много исках да си сваля на телефона някои мелодии, на които са танцували Албенка и Макс, но открих само You're beautiful в сайта на Мтел, и то тя звучи ужасно на телефона Чао! | |
|
| |
| Subject: Re: Statii Sat 26 Aug - 13:16 | |
| Zdraveite!Ve4e sam si tuk ne ne za dalgo v ponedelnik 6te hodq na gosti na Vanq v Plovdiv no tam 6te sam samo 1-2 dena.A otnosno Georgi Parvanov i Albi i Maks az sa6to 4etoh nqkade za tova 4e te go podkrepqt samo dano ne izpolzvat imenata ima za agitaciq.Vanq,az ne sam 4uvala drugi takiva saitove trqbva da porazpitam nqkoi dali znae.Celuvki ot men!!! | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Statii Sat 26 Aug - 16:35 | |
| Ваня, качих си част от Адажио на телефона и част от Адажио на Лара Фабиан, както ти казах, че ще опитам. Мисля, че се получи добре. И още нещо: за Avon Албена и Макс са казали по повод кампамията "От любов към живота": Независимо от това какво правим и с какво се занимаваме - спортисти, инженери, икономисти - всички сме еднакви пред проблем като рака на гардата. Най-важното в борбата с тази фатална болест е да се подкрепяме без да пестим усилия, защото заедно можем да я победим. Аз мога само да кажа "Браво!" и че наистина подкрепата и говоренето за проблема са много важни! Има и изказвания на Мария Илиева, Ива Екимова, Нина Хаджийска (същите, които бяха в "Имаш поща") и много сладка снимка на всичките. https://2img.net/h/i57.photobucket.com/albums/g216/Irra_x/Picture1.jpg | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Mon 28 Aug - 10:13 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Mon 28 Aug - 10:14 | |
| Снимката наистина е хубава - благодаря, Ира! :3<>3: | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
Number of posts : 305 Residence : BG Registration date : 2006-04-07
| Subject: Re: Statii Tue 29 Aug - 10:30 | |
| Хохохо и бутилка с ром! Прибрах се от 2месечно море и ми е ужасно приятно да ви видя всичките! Наистина вивател ще ме накарат да им стана абонат! И да - имам не точно новина.. но по-скоро информация свързана с Алби и Макс. Тъй като почти цялото ми лято изкарах в Царево, а там чичо ми е кмет, говорих с него за Албенка и Макс. Той каза, че възнамерявал да ги прави почетни граждани на Царево. Дано да стане! Всъщност тяхната връзка с този град е бащата на Албенка, чиято къща разбрах къде се намира! Много сладко малко бяло къщенце (в сравнение с другите огромни грандомански палати) - с разкошен двор! За съжаление нямаше никъде звънец и не можах да говоря с него. Поне взех адреса му и ще мога най-сетне да им изпратя Гимназето... ех Та, такива ми ти морски истории! Прегръщам ви! : | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Tue 29 Aug - 10:48 | |
| Елфарияяя, здравей! Чудех се къде се изгуби Уау, два месеца на море, сигурно си почерняла като негърче Много ти благодаря за информацията за Албенка и Макс! Наистина заслужават да станат почетни граждани! И много мило, че ще предадеш на бащата на Алби статията ти - убедена съм, че много ще му хареса. Целувки и чао! | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Statii Thu 31 Aug - 13:52 | |
| Ваничка! Много се радвам да те чуя! Някой ден определено трябва да се съберем всички фенове в София... ама трябва и да сме сериозни! Надявам се и твоето лято да е било забавно! Прегръщам те! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Statii Thu 31 Aug - 14:05 | |
| Ооо, аз съм много сериозна щом е за събиране Много ще се радвам да се съберем повечко от нас, да се запознаем "на живо". Какво да ти кажа за моето лято имах само 2 седмици отпуска и тя свърши преди около месец, много кратка ми се стори... Ходих за няколко дни на море, малко на планина, поотпочинах си горе-долу Елфария, ти като ходиш до София, не си ли виждала книгата случайно? Всеки ден минавам покрай две книжарници и сигурно ме запомниха вече Уж трябваше да излиза в края на май, после юли ... ама коя година Чао! | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Statii Thu 31 Aug - 18:56 | |
| Ваничка, значи за книгата - ще ходя в събота - ще погледна на Славейков задължително.... Ама ако излезе мисля, че ще се вдигне повечко шум. Иначе море+планина=супер добра комбинация Две седмици - ама кой ти ги дава?! Хайде поздрави и в събота вечерта живот и здраве ще кажа какво съм видяла | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Statii | |
| |
|
| |
| Statii | |
|