| VESELI PRAZNICI! | |
|
+6Elfaria hrisi_plamenova Irra_Adams vilenceto_99 *MAGic diable* Vania 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: VESELI PRAZNICI! Thu 20 Apr - 11:04 | |
| Въпреки, че е още малко рано, искам да поздравя всички с Великденските празници! Причината е, че точно през празниците няма да мога да пиша тук, тъй като ползвам компютър само на работа . Днес се боядисват яйцата! Винаги много съм обичала този момент - давам воля на въображението си и ги боядисвам много пъстри! :allez: После ми е жал да ги чупя!!! Целувки на всички! | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Sun 23 Apr - 22:59 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 25 Apr - 9:49 | |
| - MAGic diable wrote:
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ! | |
|
| |
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 25 Apr - 10:03 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 25 Apr - 10:06 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 25 Apr - 10:16 | |
| - Vania wrote:
- :<33: :<33: :<33:
И на мен ми липсвахте всички, мила Лера! Сега имам толкова много нови неща за четене, толкова много мнения ... А, и доста от вас са си сменили аватарите, тъкмо бях запомнила старите и ви различавах по тях, сега ще ги уча наново, хехе. Аз си бях 3 дни вкъщи и поне си отпочинах малко от работата, и сега - с нови сили ... :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: :<33: Ахх, това е префектно да имаш малка почивка от работата и дори от хора, които си видиш и така всеки ден! Аз пиша от университета сега и нямам речник, така че мога да напиша нещо тъпо или неправилно извинявай! Кхикхи да, имаш толкова много нови мнения за четене, дори нови хора да се запознаеш! между другото, не трябва да гледаш моят аватар, моля.. аз дори не знам сама защо направих го с Натали и Фабиан.. просто много на мен ми харесва снимката целувки на теб! Моля, извинявай моите грешки! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 25 Apr - 10:23 | |
| - MAGic diable wrote:
между другото, не трябва да гледаш моят аватар, моля.. аз дори не знам сама защо направих го с Натали и Фабиан.. просто много на мен ми харесва снимката целувки на теб! Моля, извинявай моите грешки! Лера, аватарът ти е хубав, много оригинален, обърках се, че това е Гуендал! добре, че ми каза, хаха! Лера, не правиш много грешки, не се притеснявай. Говориш отлично, като се има предвид, че си го учила без учебник, това си е трудна работа ... Пък и няма къде другаде да го упражняваш освен тук ... Целувки и чао! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Fri 19 May - 11:46 | |
| Малко съм оф-топик но искам да питам някой гледа ли Евровизията. Аз не, но доколкото разбрах Марияна Попова не се е класирала за финала. Затова питам ако някой е гледал да каже как се е представила. Миналата година Каффе бяха много зле (дано не обиждам никого, песента им не беше лоша ама не беше като за Евровизия ) | |
|
| |
vilenceto_99 AM fan novice
Number of posts : 34 Residence : Goce Delchev Registration date : 2006-05-14
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Fri 19 May - 16:12 | |
| Аз също не гледах евровизия след скандалите миналата година честно казано загубих интерес, но тук има малко информация за представянето на Мариана
http://dnes.bg/article.php?id=22947 | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Fri 19 May - 16:23 | |
| | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Fri 19 May - 17:34 | |
| Ama 4e sram! Azis! Az se ot4aqh o6te kato razbrah, 4e toy 6te hodi s neq. Razbrah, 4e Mariana i pqla strahotno i mnogo e vpe4atlila s glasa si. Napulno vuzmopjno e, spored men, da sme se provalili zradi Azis. | |
|
| |
hrisi_plamenova AM in love
Number of posts : 230 Registration date : 2006-04-27
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Fri 19 May - 22:28 | |
| Да ви кажа чесно като нищо са ни отрязали заради онова нещо, което не се знаме мъж ли е жена ли е....То бива магарии тук, ама там.... | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Sat 20 May - 11:08 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Sat 20 May - 13:25 | |
| Да аз също четох, че всички били впечатлени от гласа на Maриана, както публиката така и другите изпълнители, но Азис на Евровизия............ | |
|
| |
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Sun 21 May - 11:57 | |
| А ето и победителите от Евровизия(аз лично съм разочарована) Дори и с Азис Мариана баше по-добра! http://dnes.bg/article.php?id=23166 | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
Number of posts : 305 Residence : BG Registration date : 2006-04-07
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Sun 21 May - 15:16 | |
| Според мене този вот беше някакъв пародиен... Масите не могат да харесват такава музика - просто... са се гаврили - знам ли и аз какво Да не говорим, че като виден специалист на хеви метъла, не мисля, че песента е кой знае какво. Аз лично имах предпочитания към Норвегия. Но... какво да се прави - победителите са си победители. Само искам да изкажа разочарование от нещо друго. Вчера исках да видя как всяка страна представя своите резултати. И всяка страна каза по някой лаф за водещите, за шоуто, за нещо смешно и т.н. Само май България имаше един особено дървен "събощител", който не каза една свястна дума. Да имаме 2-3 минути лично пространство да направим реклама на България, и той да не каже думичка! Просто според мен, беше СРАМ! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Mon 22 May - 10:11 | |
| - Elfaria wrote:
- Според мене този вот беше някакъв пародиен...
Масите не могат да харесват такава музика - просто... са се гаврили - знам ли и аз какво
Да не говорим, че като виден специалист на хеви метъла, не мисля, че песента е кой знае какво. Аз лично имах предпочитания към Норвегия. Но... какво да се прави - победителите са си победители.
Само искам да изкажа разочарование от нещо друго.
Вчера исках да видя как всяка страна представя своите резултати. И всяка страна каза по някой лаф за водещите, за шоуто, за нещо смешно и т.н. Само май България имаше един особено дървен "събощител", който не каза една свястна дума. Да имаме 2-3 минути лично пространство да направим реклама на България, и той да не каже думичка! Просто според мен, беше СРАМ! Споделям мнението ти, Елфария! Аз по принцип не слушам такава музика - хеви метъл имам предвид, но щом и на теб не ти е харесала ... Песента на Литва също беше някакъв тип закачка, да не кажа подигравка към Евровизията - те пееха нещо като We are the winners of the Eurovision, и пак много хора гласуваха за тях! На мен много ми хареса руската песен, и още една, която не помня от Армения ли беше Дано догодина поне се класираме (освен ако не пратят Тони Стораро например хахаха) | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Tue 23 May - 10:58 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Thu 1 Jun - 11:02 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| |
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Wed 3 Jan - 10:48 | |
| | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Wed 3 Jan - 12:58 | |
| Честита Нова 2007ма и от мен!!! Пожелавам много, много успехи на всички, здаве и щастие, много любов!!! | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
| |
| |
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! Thu 1 Mar - 11:42 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: VESELI PRAZNICI! | |
| |
|
| |
| VESELI PRAZNICI! | |
|