Amour & Magie forum!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Amour & Magie forum!!

Forum of and for Albena and Max's friends and fans :))

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Kunki !!!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~
AM fan novice
AM fan novice
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~

Number of posts : 42
Residence : Sofia
Registration date : 2007-02-14

Kunki !!! Empty
PostSubject: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitimeSun 25 Feb - 20:31

Днес бях за 2-ри път на кънки lol! Не бях ходил от 3 години.Първия път ми беще когато Ина ме накара беше мъка за мен Very Happy Днес ме накараха няколко приятелчета да ходим да покараме,и те за първи-втори път се качват Twisted Evil Аз и викам нема да ходя,вие лудили сте а пък те ми отговарят,абе аре бе ще си направим кефа и неможах да им откажа и се съгласих :lmd: Колко пъти паднах бедна ви е фантазията :zy: Ужилих си лакатя,двете ми колена си ги одарих много лошо Very Happy и десния ми глезен ме боли многоооо :kataus: Spin affraid Ама поне си направих кефа с две думи,Но мисля следващата Неделя пак да отида Wink Утре съм на тренировки ужас Very Happy как ще играя незнам...Колко хора ни се смяха,нямате си на идея Smile Razz е и аз се смях,Ина ако си е в България ще я накарам следващата седмица да караме,ще съм за резил ама все пак се уча още Smile Дано се управя по бързооооо lol!
Back to top Go down
http://nrgclan.forumi.bg
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Number of posts : 4637
Residence : Bulgaria
Registration date : 2006-03-27

Kunki !!! Empty
PostSubject: Re: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitimeMon 26 Feb - 15:07

Хич не е лесно, аз се престраших само веднъж Embarassed обаче бяха взели всички кънки с моя номер и карах с едни малко по-големи Razz . Обаче не е това причината да карам мноооооого зле, по-точно аз почти не карах, ами ходех Laughing по леда. Сега се настройвам психически да отида втори път да се излагам Wink .
Back to top Go down
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~
AM fan novice
AM fan novice
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~

Kunki !!! Empty
PostSubject: :)   Kunki !!! Icon_minitimeMon 26 Feb - 18:00

Ми права си горе долу ту ходя ту карам,като мине някой покрай мен с 300 ме отвее и аз падна Twisted Evil Very Happy
Back to top Go down
Vania
AM bg team
AM bg team
Vania

Number of posts : 4637
Residence : Bulgaria
Registration date : 2006-03-27

Kunki !!! Empty
PostSubject: Re: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitimeMon 26 Feb - 18:41

И като гледам някакви 5-6 годишни дечица колко спокойно и леко се пързалят, още повече ме досрамява Embarassed . Пък и нашата пързалка в Пловдив не е много голяма и в началото беше винаги много претъпкана, а отстрани седят и гледат сеир поне 100 човека Rolling Eyes Сега като минавам оттам е по-празно, но все не мога да запомня точно часовете, в които почват да пускат, вс еотивам, когато вече са почнали и тр.да чакам 1 час и после още половин час за почистване на пързалката.
Back to top Go down
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~
AM fan novice
AM fan novice
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~

Kunki !!! Empty
PostSubject: :)   Kunki !!! Icon_minitimeMon 26 Feb - 19:11

аххахах Very Happy Има ги и в София,и аз се чудя как на 5-6 години карат кънки аз съм вече ерген за мъжене Very Happy и немога да се науча affraid абе ужас.
Но вече ще ходя сяка Неделя на кунки и до месец-два ако не се науча горе долу да карам Вальо да не се казвам confused Ако не се науча значи съм егати инвалида Twisted Evil Suspect А колко ще падам дотогава бедна ми е фантазията...Вания то и аз преди или ще дойда след пързалката или посредата Very Happy За това ми казаха кога има и в колко до колко чеса Wink Дано се науча да карам....ако ли не Вания идваш в София и аз и ти ще сме двойка по аматьори Laughing Cool Ако не търсим треньор или треньорка !!! Или пък Ина Embarassed Razz хахаха pirat
Back to top Go down
bella
new here..
new here..

Number of posts : 3
Registration date : 2008-02-23

Kunki !!! Empty
PostSubject: Re: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitimeSat 23 Feb - 16:36

Аз карам кънки (е мога само да се пръзулкам по леда и за се завъртам малко,ама имам доста добро равновесие) вече 8 години.Това ми е едно от любимите занимания за през зимата,жалко,че напоследък все няма с кого да ходя,та ходя по рядко.Но винаги,когато мога съм на пързалката.Всъщност аз почнах да карам много преди да се запаля да гледам физурно пързаляне,а може би точно от там съм се запалила Smile
Back to top Go down
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~
AM fan novice
AM fan novice
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~

Kunki !!! Empty
PostSubject: Re: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitimeMon 23 Jun - 2:39

bella wrote:
Аз карам кънки (е мога само да се пръзулкам по леда и за се завъртам малко,ама имам доста добро равновесие) вече 8 години.Това ми е едно от любимите занимания за през зимата,жалко,че напоследък все няма с кого да ходя,та ходя по рядко.Но винаги,когато мога съм на пързалката.Всъщност аз почнах да карам много преди да се запаля да гледам физурно пързаляне,а може би точно от там съм се запалила Smile

Браво на теб Smile излез с мен като няма с кой Razz
Back to top Go down
Sponsored content

Kunki !!! Empty
PostSubject: Re: Kunki !!!   Kunki !!! Icon_minitime

Back to top Go down

Kunki !!!
Back to top 
Page 1 of 1