| HeLp !!! | |
|
|
Author | Message |
---|
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~ AM fan novice
Number of posts : 42 Age : 35 Residence : Sofia Registration date : 2007-02-14
| Subject: HeLp !!! Sat 17 Feb - 19:23 | |
| Някой може ли да ми помогне като ми каже няква връска с Ина,защото gms-ma го загубих,само знам каде живее Който я познава да ми каже да се здобия с няква връска с нея,че като ходя все до тях или я няма или не е в България апак ми писна да досаждам през ден,седмица или когато и да е семейството и Затов ако някой я познава,моляви се дайте ми няква връска с нея.То било skype,ICQ,gsm-номер,emeil и така натак 10х предварително. | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: HeLp !!! Mon 19 Feb - 14:53 | |
| NrG~CrAzZy_mAs7e3r~, информацията, която искаш е прекалено лична. Мисля, че единствено Ина може да прецени дали да ти даде или не телефони и e-mail за връзка. | |
|
| |
| Subject: :) Mon 19 Feb - 15:00 | |
| Тя че телефона ми го даде ми го даде и това беше преди 3-4 години.Атова,че сам го загубил е друг въпрос ?!?!? | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: HeLp !!! Mon 19 Feb - 18:11 | |
| NrG~CrAzZy_mAs7e3r~, първо, наистина не е добре, че дори не ни каза как се казваш. Не мога да давам такава информация, когато дори не знам с който се общувам. А за телефона, за 3-4 години тя е вече променила няколко така че това че го има преди това време не значи нищо! | |
|
| |
| Subject: :) Mon 19 Feb - 23:43 | |
| xaxaxa Добре де Добре,не сте ми казали да се пре представям! Казвам се Валентин,от София съм,на 18 годинки-почти В квартал Красно Село живея и съм учил в 132-ро от 2-ри клас до средата на 7 От класа на Ина Това достатачно ли е ? Бих искал да се запозная с вас Ама никой неми обращаше внимание Казвам се Валиьо,а вие сте ? Сега може ли няква информация за Ина. | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: HeLp !!! Tue 20 Feb - 11:49 | |
| Здрасти, Вальо! Каквато информация или снимки за Ина имам, всичко съм пуснала тук - статии, снимки и т.н. Така че поне аз с друго не мога да ти помогна. Чао! | |
|
| |
| |
| |
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: HeLp !!! Fri 23 Feb - 14:38 | |
| | |
|
| |
| Subject: :) Fri 23 Feb - 16:31 | |
| Aхамз Мерси много Лерка.Видях в ICQ-to,че си ми писала Ехра Може ли да ви помоля за нещо,Бих искал ако може да сам някав модератор или каквото и да е Да се занимавам повечко с този сайт много много ми харесва 10х предварително. | |
|
| |
| Subject: :) Fri 23 Feb - 19:25 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: HeLp !!! Fri 23 Feb - 19:26 | |
| Е, браво, най-накрая След толкова чудене Много хубава снимка си избрал! | |
|
| |
| Subject: :) Fri 23 Feb - 19:35 | |
| Дам с триста зора Но с помуща на теб Мерси Да Смиката е много хубава !!! Това си е мойто момиче и на никой не си го давам !!! С исключение на пратньора и който тренира с нея,ревнувам чат пат ама кво да се прави трябва да се търпи няма начин,човека си е човек не животно Един ден за малко да му скоча на бой ама Ина вика спокойно спокойно няма нищо между нас Ще стискам зъби няма начин,сеедно нищо невиждам. Но все пак успех им пожелавам Целувкииии | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: HeLp !!! Sat 24 Feb - 12:11 | |
| Може ли една "дружеска" забележка - така подписът изглежда много голям и заема много място на страницата, не че е кой знае какъв проблем преди беше по-добре като по-малко. | |
|
| |
| Subject: :) Sat 24 Feb - 13:57 | |
| Оправих я ама е по малка И несе вижда много ясно но.....пак добре | |
|
| |
| Subject: Re: HeLp !!! Sun 25 Feb - 22:30 | |
| | |
|
| |
| Subject: :) Sun 25 Feb - 23:39 | |
| За приятела незнам Кво да направим Лерка несъм господ А на тоя дет щех да му скочим нему скочих ама се нервирах супер яко това беше преди 3-4 години незнам точно меже да те излажа... Кво да ти кажа или или ?!? Шанс Няма кво да се пазя,всеки има врагове !!! рано или късно сичко се решава аз несе претеснявам кой е,какъв е,с кво се занимава и т.н Лерка пиши ми на ЛС За кво става дума.Тоя приятела и от България ли е? Ако е от БГ и ако е от хокистите го знам !!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: HeLp !!! | |
| |
|
| |
| HeLp !!! | |
|