| Ina Demireva / Yuri Kurakin | |
|
+8lanadd NrG~CrAzZy_mAs7e3r~ hrisi_plamenova Irra_Adams geri vilenceto_99 *MAGic diable* Vania 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| |
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Sat 1 Apr - 8:24 | |
| Ваня!!!! :<33: Идеята ти е просто супер!!! Аз дори мисля сега: може трябва да направим целия thread за Инка??? И там ще направим темите като: снимки, състезанията.. какво мислете, хора? Надявам се, че скоро Инка ще узнае за тази тема и ще идва тук! - Quote :
- Желая и на нея много успехи, и да постигне същите резултати или дори по-добри (защо не) от Албена!
Да и аз така мисля сега България има невероятната история и традициите във фигурното пързаляне. И за това голяма отговорност легни на Ина и Юра. Пожелаваме ги огромния успех! | |
|
| |
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| |
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Wed 12 Apr - 14:33 | |
| Ето пак интервюта след посрещането на Албенка и Макс:
Ина Демирева: Мечтата им се сбъдна Въобще не можах да повярвам в първия момент, че спечелиха титлата - сподели сестрата на Албена, която също тренира танци на лед. - Изглеждаше невъзможно да победиш канадците в Канада. Много се зарадвах. Мечтата им се сбъдна. На този етап ми изглежда невъзможно да повторя успеха на сестра ми, като виждам какъв труд е да влезеш в десeтката, та камо ли в тройката на световно. Но ще работя. Доволна съм от моя партньор Юра Куракин. Той остана на пързалката да тренира тригодишните.
Оксана Подтикова: За децата в клуба това е празник Тази титла е много важна и за България, и за нашия клуб - заяви 27-годишната руска треньорка в частния клуб на Албена Денкова и Максим Стависки. - Децата започнаха да се пързалят с по-голямо желание и амбиция. Стана по-лесно да се работи. Преди кръшкаха - на училище сме или на детска градина. А сега сами се натискат да тренират. В интернет има много писма на кандидати да се запишат в клуба. Доведох няколко от малките състезатели на посрещането. За тях е празник. Не съм ги виждала толкова щастливи. Безкрайно се радвам за Албена и Макс, защото знам колко трудно вървяха към тази титла, колко пъти незаслужено ги поставяха по-надолу в класирането. Радвам се, че дойдох в България и намерих чудесни условия за работа. Ина (сестра на Албена) и Юра напредват много бързо. През следващия сезон ще участват в два турнира Гран при (юниори) и на световното. Още през май ще заминем с Албена и Максим да се готвим на лед или в Русия, или в САЩ.
Христина Боянова: Гордеем се с техния успех Ние с Явор Иванов се гордеем с успеха на Албена и Максим, защото се чувстваме част от него. Тъй като сме основоположници на танцовото пързаляне в България - заяви партньорката от първата наша танцова двойка. - От няколко години очаквахме тази титла, защото тя не е случайна. Сега дойде моментът да си грабнат златните медали, които им се полагаха отдавна. Зад тях стои много тежък труд, воля и лишения.
Явор Иванов: От 3 г. трябваше да са първи Това е признание за българския спорт - каза партньорът от първата двойка, сега собственик на частна рекламна агенция. - Голямо щастие е за мен и за всички бивши и настоящи фигуристи. Приемам титлата на Албена и Максим като своя. Още преди три години те трябваше да са шампиони. Но всички знаем как стоят нещата със съдиите. Танците на лед са се променили много след нашето време. Станали са страшно технични, сложни. Не съм съгласен само със съдийството. То е нещо, което никой не разбира. | |
|
| |
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Thu 13 Apr - 0:32 | |
| Мерси, Ваничка!!!! :<33: :<33: :<33: Да.. си помня както въобще не можахме да повярваме с нея, че спечелиха титлата.. Бяхме - Наистина ли е така??? Спечелиха???? Кажи на мен, че те спечелиха! На мен много ми е интересно ако Оксана Подтикова говори всичко това сама на български или това е само превод на нейни думи? Чух че тя почти не говори БГ | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Thu 13 Apr - 9:59 | |
| - MAGic diable wrote:
Да.. си помня както въобще не можахме да повярваме с нея, че спечелиха титлата.. Бяхме - Наистина ли е така??? Спечелиха???? Кажи на мен, че те спечелиха!
На мен много ми е интересно ако Оксана Подтикова говори всичко това сама на български или това е само превод на нейни думи? Чух че тя почти не говори БГ Да, наистина, беше трудно за вярване. Майка ми не гледа волната програма и на сутринта ме пита какво стана, и аз като й казах, че нашите са шампиони, тя помисли, че се шегувам, просто не можа да повярва Чудо, чудо, като си го спомня и понякога все още ми се насълзяват очите А За Оксана не знам дали говори български, но сигурно ще го научи :study: Разбрах, че била бивша партньорка на Денис Петухов (така ли се казваше ) ти се сещаш - партньора на Мелиса Грегори. Инка го спомена по време на коментара си по Евроспорт. Чао засега! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Mon 8 May - 11:55 | |
| Какво ще кажете за Инка и партньора й Юрий, ако сте ги гледали на шоуто в петък? Всъщност не мисля, че някой от нас го е изпуснал, освен ако не е имал мноооооого важна работа Двамата са доста добри, не мислите ли? Въпреки че са още млади, разбира се, и си личи разликата между тях и по-опитните двойки, но мисля, че имат потенциал да се развиват. Харесаха ми техните поддръжки, изглеждаха доста трудни! За съжаление танцуваха едновременно няколко двойки, така че нямам конкретно впечатление от другата танцова двойка Лора Семова и Димитър ??? (забравих му фамилията) Дано имат успехи вбъдеще! | |
|
| |
Vania AM bg team
| |
| |
vilenceto_99 AM fan novice
Number of posts : 34 Residence : Goce Delchev Registration date : 2006-05-14
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Mon 29 May - 13:57 | |
| Е това не е нищо ново за Венета, но ще е добре преди да прави такива изказвания да се позамисля малко!Аз пък се възмутих от една статия в Хай клуб.На корицата са Албенка,Бербатов и Ирен Онтева.А вижте какво пише:"Най-оспорвана беше титлата в категория :Най-стилна двойка."Номинирани бяха Мария Петрова и Боби Михайлов,АЛБЕНА ДЕНКОВА И МАКСИМ СТАВИСКИ и Руши Видинлиев и Таня Илиева.Сортното семейство на Мария и Боби определено заслужаваше наградата, но тя кацна на кънките на световните шампиони на леда!" Как може да правят такива коментари изобщо!Не са те хората, които решават при кой да отиде наградата(още повече, че тя вече е връчена),все пак публиката решаваше! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Mon 29 May - 14:14 | |
| Именно, хората са гласували за АЛБЕНКА и МАКС (не че имам нещо против Мария Петрова и Боби Михайлов). Но А&М наистина са много стилни - и в живота, и на леда и напълно си заслужават наградата. А пък и (поне по моето мнение) напоследък те са много по-популярни и се появяват на много повече събития от Мария&Боби, така че имат възможност повече да се покажат | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Fri 1 Sep - 11:49 | |
| Току-що открих нещо интересно: според този списък Ина и Юрий ще участват на Junior Grand Prix в Румъния. Дано информацията да е вярна. Стискам им палци за достойно представяне. | |
|
| |
geri AM in love
Number of posts : 161 Age : 38 Registration date : 2006-04-29
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Fri 1 Sep - 12:30 | |
| - Vania wrote:
- Току-що открих нещо интересно:
според този списък Ина и Юрий ще участват на Junior Grand Prix в Румъния. Дааа, наистина е интересно!!! Откога чакам да излязат списъците за Junior Grand Prix! Мерси, Ваничка! - Vania wrote:
- Дано информацията да е вярна. Стискам им палци за достойно представяне.
Сигурно е вярна. Все пак е от сайта на ISU! Обаче надали ще мога да го гледам Надявам се все пак някой да е записал състезанието и да си намеря някакво видео в интернет. (Ако намеря, разбира се, първо тук ще го post-на: предполагам така ще направят и другите. ) А иначе мисля, че всички им стискаме палци! Дано всичко е наред и да покажат какво могат. | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Fri 1 Sep - 15:43 | |
| Мерси, Ваня! Мисля, че това е добра новина! Ще стискаме палци! | |
|
| |
hrisi_plamenova AM in love
Number of posts : 230 Registration date : 2006-04-27
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Thu 7 Sep - 16:10 | |
| Крайно време беше, сега само напред и нагоре. И да ви кажа щото сега видях другите постове-от "Хай клуб" предполагам са имали впредвид, че Боби и Мария са достойни конкуренти на Алби и Макс. Поне така го изтълкувах като го прочетох. Не че другото не ми мина през ума, но би било недопустимо. Виж истински гаф са направили от екипа на "Горещо". Този път пиперливите им коментари са им изиграли лоша шега. Но не им се връзвайте, това са повърхностни хора. | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Fri 22 Sep - 21:26 | |
| Мисля, че това трябва да е класирането след CD: http://www.isufs.org/results/jgprom2006/CAT003RS.HTM За съжалине започват с 15то място. Давай, Инче, стисками палци за повече на втория танц!!! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Mon 25 Sep - 9:53 | |
| Ммм, жалко, завършили са последни но пък да се надяваме по-нататък да покажат повече! Успех, Ина и Юрий! | |
|
| |
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Mon 25 Sep - 22:45 | |
| | |
|
| |
NrG~CrAzZy_mAs7e3r~ AM fan novice
Number of posts : 42 Age : 35 Residence : Sofia Registration date : 2007-02-14
| Subject: :) Wed 14 Feb - 20:31 | |
| Я какво виждам аз,тема за Ина Това неможе да бъде.Ми ще ви кажа няколко неща за нея.1-во : Преместих се втори клас в 132-ро училище супер яко даскало и за една седмица се влюбих в едно много красиво момиче,това момиче беше Ина 2-ро : Когато бях покрай Ина денят ми минаваше много яко,когато я нямаше,защото е индивидуална в даскало ми минаваше супер зле денят Започнах да тренирам в Славия,футболисче на 89-набор и покрай нея станах и аз идивидуален ученик,всеки пат щом ми свършваха тренировките на нея и започваха и отивах да я гледам с мой проятели,Малко ревнувах е мне малко а доста от пратньора и Тя ми викаше спокойно спокойно аз мне Станахме по голями вече 7-8 клас и може да се каже,че ходихме,даже ме учеше да карам канки но така и не се научих Паднах 1-2 ти и се отказах повече Ина се спрявя много добре със спорта си много ми харесва как кара и още много неща.....Но стана един гав в даскалото Един приятел направи едно нещо та ние бяхме съочасници и ни исключиха И се виждахме с Ина много по малко от колкото преди !!! Спрях да тренирам и така се развиха нещата......Много ме е яд и до ден нешен за това.Скоро и наближава рожденния и ден на 17 февруари и ако си е в софия и ще я изненадам,със сигорност ще се зарадва.Видях още много снимки на нея,страхотно момиче е станала направо нямам думи. До Ина : Ина желая ти много много успехи в спорта,дано минеш Кака си,Ще спечелиш състезанията в това сам сигорен,Много много те ОБИЧАМ !!! И ти го знаеш много добре,ако можех да върна времето на зад това щеше да е супер. !!! ОБИЧКАМ ТЕ ИНА !!! Успех ти желая !!! | |
|
| |
| Subject: :) Fri 16 Feb - 20:30 | |
| Утре Ина Демирева има рожден ден,да е жива и здрава,много любов,все така красива и успех в спорта Утре сам на ден ден,как ще се зарадва да ме види | |
|
| |
lanadd AM deeply in love
Number of posts : 329 Age : 44 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-10-29
| |
| |
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Sat 17 Feb - 0:22 | |
|
Last edited by on Mon 19 Feb - 18:29; edited 2 times in total | |
|
| |
| Subject: :) Sat 17 Feb - 12:07 | |
| знам вчера вечерта ми каза нейната приятелка,че е заминала преди няколко дена тя следващата седмица ше се върне...... | |
|
| |
| |
| |
Irra_Adams AM bg team
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin Sat 17 Feb - 17:39 | |
| | |
|
| |
| Subject: :) Fri 23 Feb - 16:26 | |
| Почти сички който бяха от моя клас в 132-ро са на по 18 години а пак аз чак на 7 Май правя 18 ужас | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ina Demireva / Yuri Kurakin | |
| |
|
| |
| Ina Demireva / Yuri Kurakin | |
|