Elfaria AM bg sorceress
Number of posts : 305 Residence : BG Registration date : 2006-04-07
| Subject: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Thu 4 Jan - 17:34 | |
| Току що във вестника прочетох, че по bTV ще дават кадри от общия им проект в предаването Другата България!
Ще може ли някой да го запише?!
Поздрави!
Last edited by on Thu 4 Jan - 18:13; edited 2 times in total | |
|
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Thu 4 Jan - 17:44 | |
| Ще го гледам непременно. За записване, няма да мога, но ще потърся видео. P.S. Елфария, може ли да напишеш името на темата на латиница, защото като е на кирилица, излиза на маймунки | |
|
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Thu 4 Jan - 18:14 | |
| Да, Ваня, бях забравила за маймнките Иначе предаването започва в 12:00 в неделя! | |
|
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Sun 7 Jan - 13:33 | |
| Току що гледах предаването и много ми хареса. Страхотени задкулисни кадри Обаче много съжалявам, че не дадоха самото шоу Дали има някакъв шанс да си го намерим от някъде? Поздрави! | |
|
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Mon 8 Jan - 10:57 | |
| Предаването беше много интересно, ама много кратко И аз искам видео отнякъде, много ми се иска да имам изпълненията им от там. Може би Мег може да помогне... Много ми хареса Макс, когато рапираше и Албенка също, отстрани И после Васко Василев, когато беше облякъл някакво яке, на Макс сигурно, и също танцуваше. Много са се забавлявали очевидно! | |
|
Elfaria AM bg sorceress
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! Mon 8 Jan - 13:04 | |
| Абсолютно! С маман гледахме предаването и тя каза, че между тях тримата имало нещо общо - като манталитет и поведение много си приличали. И мисля, че е изключително права. Честно казано като гледах тези трима велики българи си мислех "Не приличат на българи - не са наши - прекалено са добри за нас". Ех, колко се радвам, че има с какво да се гордеем! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Alebnka, Max i Vasko Vasilev! | |
| |
|