| Zdraveite! | |
|
+13hrisi_plamenova geri_n Mirella cute_n_gorgeous dobrovesta iv4eto_k Ice princess Irra_Adams Elfaria *MAGic diable* Morgana Vania marie 17 posters |
|
Author | Message |
---|
marie AM bg team
Number of posts : 75 Residence : Sofia, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Zdraveite! Tue 28 Mar - 21:59 | |
| Здравейте всички българи и българоговорящи! :face: Аз, както някой от вас вече знаят, се казвам Мария и съм от София! Много се радвам на успеха на нашите! Някой знае ли кога идват в България? Ина каза, но аз забравих | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Zdraveite! Wed 29 Mar - 11:13 | |
| Мисля, че каза в сряда, т.е. днес. Сигурно в новините довечера ще покажат посрещането им, стига да е по-рано през деня. Представям си колко много хора ще отидат да ги посрещнат!!! | |
|
| |
Morgana AM bg team
Number of posts : 115 Age : 37 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Zdraveite! Wed 29 Mar - 12:50 | |
| Ot 13.00 6te davat direktno posre6taneto im Po Kanal 3 | |
|
| |
Vania AM bg team
Number of posts : 4637 Age : 47 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Zdraveite! Mon 3 Apr - 14:14 | |
| Е, мисля, че е време и аз да се представя казвам се Ваня, което се вижда от nick-a ми . Родена съм в Хисар, но сега работя в Пловдив, така че и тук живея. Следя изявите на Албена и Макс още от самото начало, когато започнаха да се явяват на състезания. Колко по-различни бяха тогава Винаги са имали едни от най-оригиналните програми, различаваха се с нещо от останалите... Това е за мен с две думи, другия път - повече | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 6 Apr - 14:55 | |
| Ох, май нещо се позагубихме българите в този форум Липсва ми да си пиша с някой на български. | |
|
| |
*MAGic diable* AM crazy admin
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 6 Apr - 17:05 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 6 Apr - 17:48 | |
| | |
|
| |
Morgana AM bg team
Number of posts : 115 Age : 37 Residence : Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 6 Apr - 21:08 | |
| АЗ съм Катерина,от Горна Оряховица. На 18 съм и харесвам АЛби и Макс още от 1999година.Адски луда фенка съм им .На кого го казвам,де,тук всички сме такива Но при мен нещата са вече патологични.Незнам какво ще стане като се откажат...Сигурно светът ще се срути.НО нека мислим позитивно.Обичам ви всички тук | |
|
| |
Number of posts : 4178 Age : 36 Residence : starting catching up here again:) good, eh?:) missed you all so much! <3 Registration date : 2006-03-25
| Subject: Re: Zdraveite! Fri 7 Apr - 0:50 | |
| - Vania wrote:
Не, Лерка, нямам нищо от теб засега кога я прати? аз мислех че вече трябва да я получиш, защото Мария получи нейната картичка. И аз ги пратих заедно.. така че надявам се че ще я получиш тази седмица! - Quote :
- На кого го казвам,де,тук всички сме такива Но при мен нещата са вече патологични.
кхи кхи да така е, Катерина!!!! Аз съм много оптимистична.. имам чувство че не ще се откажат.. | |
|
| |
Morgana AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Fri 7 Apr - 9:13 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Fri 7 Apr - 9:58 | |
| Лерочка, мисля, че съм я получила . Майка ми се обади преди малко да ми каже, че имам писмо от Русия, но не можа да ми каже от кого и откъде е писмото. Утре като се прибера вкъщи ще видя. Аз съм оставила в сайта адреса при родителите ми, защото тук в Пловдив съм на квартира и не е много сигурно дали ще си получавам пощата. Много ти благодаря предварително, без да знам каква е картичката, всъщност се досещам Благодаря още веднъж! | |
|
| |
| Subject: Re: Zdraveite! Sat 8 Apr - 0:30 | |
| | |
|
| |
Elfaria AM bg sorceress
Number of posts : 305 Residence : BG Registration date : 2006-04-07
| Subject: Re: Zdraveite! Sat 8 Apr - 10:21 | |
| Привет на всички! Аз съм Мери от Ботевград. Уча в Правец в езиковата - английски с френски. Занимавам се с един куп работи + печатането на у-щния вестник. В последния брой писах една огромна статия за Алби и Макс - много ми се сърдиха за дължината, но мисля, че им дължим повече внимание. Ще сканирам вестника, за да ви покажа статията (ако искате). Странно е, но започнах да сеинтересувам от Алби и Макс съвсем случайно. До тогава не се интересувах никак от каквито и да са спортове, но един ден просто включих на канал 1. Тъкмо коментатора обявяваше, че това са българите Албена и Макс. Въобще не бях чувала за тях, но много се зарадвах за това, че имаме изобщо някакви състезатели на такова състезание. И тогава започна магията - невероятната музика на Хендел и тяхното върховно изпълнение оставиха страшен отпечатък в мен. Винаги когато гледам тяхно представяне.... някак си забравям за случващото се наоколо - потъвам в друг свят - някъде там - на леда и чувствата... Та, така започна всичко - сега имам особено голяммо желание да ги видя - макар и веднъж и за секунди - просто да ги видя | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Mon 10 Apr - 9:47 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Mon 10 Apr - 9:50 | |
| - Elfaria wrote:
- Ще сканирам вестника, за да ви покажа статията (ако искате).
Та, така започна всичко - сега имам особено голяммо желание да ги видя - макар и веднъж и за секунди - просто да ги видя Оо, да, Elfaria, разбира се, че искаме стига да можеш, пусни тук статията, ще е интересно И аз като теб много искам да ги видя наживо, но... засега няма как. От интервютата им, които съм гледала, се убеждавам, че те са много мили усмихнати и приятни хора Чао засега! | |
|
| |
| Subject: Re: Zdraveite! Tue 11 Apr - 0:47 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| |
| |
| Subject: Re: Zdraveite! Tue 18 Apr - 1:35 | |
|
Last edited by on Wed 19 Apr - 22:35; edited 1 time in total | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Tue 18 Apr - 14:12 | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 20 Apr - 10:20 | |
| - Vania wrote:
- Да, хайде да си говорим тук! Знаеш ли, Лерка, колко пъти не мога да обясня правилно това, което искам, защото не знам как да го кажа на английски - започва се едно търсене по речници на думи ... Пък и нали искаш да упражняваш българския си език. Така че (мисля, че мога да говоря от името на всички българ(к)и тук) много ще се радваме, ако пишеш и в "нашата" тема от форума
Какво бихме правили без теб иначе ах, мерси, Ваничка!! Много си мила както винаги!!! Да, и аз имам такива проблеми понякога, кога не мога да обясня правилно това, което искам. Амии.. това може да се случи даже на руски!!! Между другото, разбира се, че искам да упражнявам българският ми език! За съжаление, сега имам толкова малко време за това.. трябва да правя някакви работи за университетът ми, а на български засега още не мога да говоря добре да не използвам речник.. Все пак мечтая че един ден ще науча да говоря български като Албенка говори руски или като Максим го говори! Чао за сега! Целувки!! И приятен ден!! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Mon 8 May - 14:24 | |
| Мдааа, Лерка, надявам се, че наистина някой ден ще научиш български много добре. Ти и сега добре го говориш само може би ти липсва практика :study: Ако имаш някакви въпроси - аз съм насреща. | |
|
| |
| Subject: Re: Zdraveite! Tue 9 May - 11:03 | |
| | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Tue 23 May - 22:46 | |
| | |
|
| |
Irra_Adams AM bg team
Number of posts : 105 Age : 34 Residence : Plovdiv, Bulgaria Registration date : 2006-03-27
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 25 May - 13:42 | |
| Ваня, мога ли да те попитам нещо? До колкото разбирам си от Пловдив, така ли е? Аз съм от Пловдив и исках да те питам беше ли в Панаира, когато Албенка и Макс бяха там заради Вивател и раздаваха автографи? Ако си била, значи най-вероятно сме се видяли, защото аз стоях от около 16 до към 17,40 . Беше много хубаво, те бяха много готини там, а аз бях безкрайно щастлива най-после да мога да ги видя на живо!!! | |
|
| |
Vania AM bg team
| Subject: Re: Zdraveite! Thu 25 May - 13:51 | |
| Не, Ира, не бях там първо защото не знаех, че изобщо ще идват, а пък и да знаех, май трябваше да бягам от работа, за да ида и да помоля колежките да ме покрият някак си. Но не знаех Раздвам се, че си била там, убедена съм, че са изключително симпатични наживо. Ти успя ли да говориш с тях? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zdraveite! | |
| |
|
| |
| Zdraveite! | |
|