Аз имам страшно много хобита и ще кажа някои от тях
Едно от хобитата ми е да ритам,бивш футболист на Славия бях но се скарах с тренера и се преместих в Левски имам предложение от мениджъра на футбола,който ми е комшия,за лятото да премина месец-два в манчестър юнайтед,само се дразня и ми е гадно,че има приятели който ми завиждат,и това ме дразни супер много.Много хора са ми казвали аз съм с връзки незнам си кво ееее аз какво мога да направя случило ми се е и на мен единпат "егати".Другото ми хоби е да ходя по турнири по Counter - Strike новата версия 1.6 по света с моя българси отбор,който ми има вяра и разчита на мен
вече разправям за CS.Друго хоби което имам е да ходя за риба през свободното си време
но това е когато съм в провинцията
Тук в София едно от важните хобита като дойде събота или неделя е на Дискотеки и барове.Колкото повече компания сме толкова по весело е
Какво друго да ви кажа,още едно хоби и спирам,защото написах роман
e да карам колата
преди два месеца взех книжка и съм много щастлив,и другото нещо за което съм много много щастлив е че завърших училище,бях абитуриент и си прекарах много хубаво
това е най незабравимият ден в живота ми
Това е от мен
казах и нещо за живота ми в момента
Сега започвам едно ново начало след като завърших
Ако имам време ще ви обърна внимание!Съжелявам,че така се получи но почти никакво време нямам
Чао за сега